Search found 6 matches

by jwiede
01 Jul 2018, 03:27
Forum: TurbulenceFD for LightWave 3D
Topic: 1433 coming for OSX? Just 2018 or also 2015?
Replies: 2
Views: 3455

Re: 1433 coming for OSX? Just 2018 or also 2015?

Jascha? Any hope for an answer to this?
by jwiede
06 Feb 2018, 04:04
Forum: TurbulenceFD for LightWave 3D
Topic: 1433 coming for OSX? Just 2018 or also 2015?
Replies: 2
Views: 3455

1433 coming for OSX? Just 2018 or also 2015?

Just wondering if us OSX customers could expect to see a v1433 build any time soon?

Also, will future v1 OSX builds only be for LW2018, or will they also continue to support LW2015 and prior?

Thanks!
by jwiede
07 Mar 2017, 04:33
Forum: General Discussion
Topic: Modo
Replies: 11
Views: 6897

Re: Modo

Just wondering if there's been progress towards a MODO version of Turbulence, and if there's any sort of timeframe for beta availability, etc.?
by jwiede
05 Aug 2016, 23:32
Forum: TurbulenceFD for LightWave 3D
Topic: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?
Replies: 10
Views: 7267

Re: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?

N Nvidia need to update What, precisely, do Nvidia need to update to enable TFD on GTX1080? RCs of V8 CUDA Toolkit, etc. that support GTX1080 are all available from Nvidia and have been for at least a month now. I can understand not wanting to use early beta Toolkits, etc. but once into Release Cand...
by jwiede
03 Aug 2016, 01:42
Forum: TurbulenceFD for LightWave 3D
Topic: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?
Replies: 10
Views: 7267

Re: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?

That may have been the wrong log attached. In any case, here's another log demonstrating the 1080 problem...
by jwiede
03 Aug 2016, 01:12
Forum: TurbulenceFD for LightWave 3D
Topic: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?
Replies: 10
Views: 7267

Re: GTX Titan X 12 GB or GTX 1080 8GB?

I find myself in the same situation. Ive been able to get my GTX1080 working with Vray RT (GPU) for MODO & C4D. However, I've had zero luck getting it to work with Win64 LW2015.3 and Jawset Turbulence FD 1416, all I see is the following error whenever I hit start (or equivalent): IMG_20160802_001.pn...